Voorwaarden

Een week loopt van zaterdag tot zaterdag. De aankomst in het huis is vanaf 16.00 uur in de middag, op de dag van vertrek heeft u tot 10.00 uur de tijd om gebruik te maken van het huis. Niet inbegrepen bij de prijs zijn bedlinnen, handdoeken en de schoonmaakkosten aan het eind van uw huurperiode. De totale kosten hiervoor bedragen eenmalig € 150,- Tussentijdse schoonmaak is op verzoek en tegen meerprijs mogelijk. Het verbruik van gas is inbegrepen tot 10m3. Dit is ruim voldoende voor normaal gebruik.

De borg bedraagt € 200,- per huurperiode. Na terugkoppeling van de beheerder dat alles in orde is storten we de borg minus de schoonmaakkosten binnen 7 dagen aan u terug.

Tijdens het boeken op de website krijgt u de voorwaarden voor de verhuur en annulering te zien. Na akkoord hierop kunt u de boeking afronden. Na uw reservering ontvangt u een mail met de huur- en annuleringsvoorwaarden. De boeking is pas definitief na controle, de eigenaar zal u een mail sturen om te bevestigen dat de boeking bevestigd en definitief is.  25% van de huursom dient 7 dagen na definitieve bevestiging van de huurovereenkomst op onze rekening te zijn bijgeschreven. De overige 75% plus € 150,- voor linnen en schoonmaak dient 4 weken voor vertrek door u te zijn voldaan.

Prijzen en beschikbaarheid onder voorbehoud.