Een uitzicht om nooit genoeg van te krijgenVilla Vetteglia vindt u in Toscane, Italiƫ. Het ligt in een prachtige vallei dichtbij Lucca, Pisa, Florence en vele andere bezienswaardigheden.

De villa biedt iets unieks, een spectaculair 360 graden uitzicht zoals dat maar op weinig plekken te vinden is. Het uitzicht is werkelijk overal. Vanuit het infinity zwembad, vanuit de tuin, maar ook vanuit elk raam in het huis. 

Het huis heeft drie riante slaapkamers met elk een eigen badkamer, een ruime woonkamer en een leefkeuken met alle apparatuur. Parkeren kan op de eigen oprit.Wat onze gasten zeggen:


Willem:
Het huis ligt op de mooiste plek van het dorp, of eigenlijk de hele vallei. Er staat werkelijk niks in de weg van het uitzicht rondom, ook vanuit het zwembad. De villa heeft alles wat je nodig hebt en is zowel binnen als buiten stijlvol ingericht. In de keuken konden we alles vinden wat we nodig hadden voor uitgebreid koken en de BBQ buiten was heerlijk. Het plaatje wordt compleet doordat Lucca en Pisa dichtbij zijn, daardoor kan je zowel rust ervaren als cultuur en het betere winkelen opzoeken. 


Amanda:
We hebben in september verbleven in Villa Vetteglia en het was fantastisch. We hadden van tevoren bedacht dat we dorpjes in de buurt zouden gaan bekijken. Maar toen we er eenmaal waren wilden we eigenlijk helemaal niet meer bij het huis weg. Dit is het meest spectaculaire huis waar we ooit in hebben verbleven, de uitzichten zijn gewoon overal. 


Paul:
We hebben echt genoten van ons verblijf met twee kinderen van 1 en 3. Het uitzicht is echt spectaculair en het zwembad is heerlijk. Het huis ligt op een berg, maar de rit er naartoe is goed te doen, ook door de duidelijke routebeschrijving. 


Robin:
Deze villa is echt geweldig, de locatie en uitzichten zijn echt om stil van te worden. Het voelt een beetje als op de rand van de wereld staan. We hadden alle foto's gezien en hebben zelf ook veel foto's gemaakt, maar het is onmogelijk om het goed vast te leggen in foto's kwamen we zelf ook achter. Het huis zelf is ruim en alles wat je nodig hebt is er gewoon. Zwembad en tuin heerlijk. De communicatie en check in en check out ging hel gemakkelijk. We komen zeker een keer terug!