Boekingsinformatie

BoekingsinformatieVoor het hoogseizoen is het alleen mogelijk om hele weken te boeken die van zaterdag tot zaterdag lopen. Buiten het hoogseizoen is het minimum aantal nachten vier. 

De prijs die u ziet is inclusief opgemaakte bedden, handdoeken en eindschoonmaak.

Uw boeking is pas definitief na bevestiging per mail. U ontvangt voor vertrek tevens een uitgebreide routebeschrijving en informatie over het huis. 

Check in op de dag van aankomst gaat per sleutelkluisje en is vanaf 15:00 uur. De check out op de dag van vertrek is uiterlijk om 11:00 uur. 

Annuleren is gratis mogelijk tot vier weken voor de aankomstdatum. Bij annulering korter dan vier weken voor aankomst wordt 50% van het reserveringsbedrag in rekening gebracht. Bij annulering korter dan een week voor aankomst wordt 100% van het reserveringsbedrag in rekening gebracht.


Over de eigenaarIn 2007 kwamen we voor het eerst in deze streek en het was liefde op het eerste gezicht. De rust en ruimte, maar toch dichtbij alles wat ItaliĆ« zo geweldig maakt. In eerste instantie hebben we het huis gerenoveerd in Partigliano, dit was in 2011 af. Een fantastische plek met een erg mooi uitzicht, een zwembad en een idyllisch dorpje. 

In 2014 kregen we de mogelijkheid om een stuk grond te kopen waar we uiteindelijk Villa Vetteglia hebben gebouwd, dit was in 2019 af. We komen zelf circa 3 keer per jaar naar een van beide huizen en verhuren beide huizen ook. Inmiddels voelt deze streek voor ons als thuis. Het is leuk om te zien dat dat voor veel van onze gasten ook geldt, veel komen nog eens terug en dat is het ultieme compliment.